Nieuws Antwerpen Antwerpse 3D-ICT neemt One-IT voor de helft over

Antwerpse 3D-ICT neemt One-IT voor de helft over

Antwerpse 3D-ICT neemt One-IT voor de helft over

ANTWERPEN/WILLEBROEK – 3D-ICT, een full services onderneming actief in consulting, managed staffing & SaaS neemt 50% van de aandelen van One-IT uit Willebroek over. Met deze overname wil het Antwerpse bedrijf een one-stop-shop full ICT service groep worden voor zowel kleine als grote bedrijven. Huidig managing partner en medeoprichter Manu Armon van One-IT blijft zaakvoerder en zal kunnen rekenen op het uitgebreid netwerk van 3D-ICT om nog meer klanten te laten genieten van One-IT als ICT-partner.

3D-ICT werd opgericht als consulting bedrijf in 2008. In 2010 heeft David van Waesberghe het toen virtueel failliete bedrijf overgenomen om het samen met cfo Caroline Vankeirsbilck van een stevige basis te voorzien. Het managementteam staat onder leiding van coo Sven Van Mol, die wordt bijgestaan door sales manager Stephanie Aerts en recruitment manager Tine Haesaert.

Met klanten zoals verzekeringsmaatschappijen, Arcelor Mittal, Agfa Gevaert, banken en overheidsinstellingen behoort 3D-ICT bij de meest toonaangevende ICT consulting bedrijven van België. Het Antwerpse bedrijf stelt momenteel 200 ICT’ers te werk.

David van Waesberghe, ceo 3D-ICT: “Ik bekijk wekelijks dossiers van bedrijven die zich aanbieden om overgenomen te worden. Tot op heden was dit vaak een teleurstelling. Na de eerste gesprekken met Manu Armon kreeg ik het gevoel dat er nog een bedrijf was net als 3D-ICT met een voorliefde voor technologie, klantenzorg en honger naar groei. Ik ben er vast van overtuigd dat ditmaal één en één niet twee zal zijn maar drie.”

One-IT heeft sinds 2007 een doorgedreven expertise opgebouwd in de begeleiding van KMO’s bij hun digitale transformatie. Het bedrijf is gecertificeerd verdeler van Winbooks Accounting software en Teamleader CRM.

Manu Armon: “Door de participatie van 3D-ICT kunnen onze klanten rekenen op een bredere basis en zijn we in staat om ons expertisegebied te verruimen. Ons voornemen is dan ook duidelijk: de groei van One-IT bestendigen. Hierbij hoort vanzelfsprekend een uitbreiding van ons expertenteam.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.