Nieuws Antwerpen Antwerpse bedrijfsadviseur lanceert cfo as a service

Antwerpse bedrijfsadviseur lanceert cfo as a service

Antwerpse bedrijfsadviseur lanceert cfo as a service

ANTWERPEN – Bedrijfsadviseur Grant Thornton heeft Kristof van Doorne aangesteld als Director Business Process Solutions. In die hoedanigheid zal hij CFO as a service lanceren. Dat moet een tailor made antwoord bieden op de vraag naar de steeds ruimere financiële ondersteuning die een kmo nodig heeft.

“Onze eerste zorg is om de specifieke commerciële vragen en noden van onze klanten te begrijpen. Door Kristof met zijn specifieke expertise aan te werven kunnen we onze klanten een voorsprong geven op hun concurrenten. Zo zal Kristof onze klanten-ondernemers onder meer bijstaan in hun dagelijkse financiële bedrijfsvoering. Hij kan hierbij rekenen op de expertise van meer dan 170 experts in diverse domeinen”, aldus Koert Verbruggen, ceo Grant Thornton.

Grant Thornton wil een full-service zakenpartner zijn voor zijn klanten, iets dat ook belangrijk is voor Kristof van Doorne.

Kristof van Doorne: “Met cfo as a service willen we de hechte metgezel zijn van de bedrijfsleider om de ambities van zijn organisatie te bekrachtigen en visie om te zetten in waarde. Het is een manier van werken om snel tot oplossingen te komen waarbij ervaren professionals het team van onze klant zullen versterken, niet alleen om taken uit te voeren maar ook om innovatieve oplossingen te bieden en aanbevelingen te doen. Daarbovenop, met een gezonde interesse voor de transities die ondernemingen naar een circulaire economie moeten loodsen, teken ik graag mee aan de talloze change processen als entrepreneur.”

Grant Thornton is één van ‘s werelds meest toonaangevende organisaties van onafhankelijke audit-, tax- en advieskantoren. In België stelt Grant Thornton meer dan 175 personeelsleden tewerk, verspreid over de kantoren in Antwerpen, Brussel, Gent, Doornik, Turnhout en Jumet.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.