Nieuws Antwerpen Antwerpse Bedrijvennetwerkdagen voelen aan als bevrijding

Antwerpse Bedrijvennetwerkdagen voelen aan als bevrijding

Antwerpse Bedrijvennetwerkdagen voelen aan als bevrijding

“Na twee jaar Zoom- en Teams-meetings voelt dit echt als een bevrijding!” Met die woorden opende Vlaams viceminister-president Bart Somers de eerste editie van de Antwerpse Bedrijvennetwerkdagen, een initiatief van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en Kortrijk Xpo. Met 138 standhouders en meer dan 3.000 geregistreerde bezoekers is Antwerp Expo twee dagen lang het decor van de grootste netwerkvloer van het land.

Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder van Voka-Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland, opende samen met Vlaams minister Bart Somers in Antwerp Expo de allereerste editie van de Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland. Die zijn meteen een schot in de roos.

Na de openingsdag op woensdag is de beurs ook nog gratis te bezoeken op donderdag 14 oktober tussen 14 en 21 uur. Bezoekers hoeven zich enkel te registreren. Naast netwerken zijn er ook randactiviteiten, zoals inspiratiesessies voor familiebedrijven of speeddating met andere ondernemers.

Ook Made in Antwerpen is van de partij en stuurde fotograaf Koen Fasseur en journalist Bart De bruyn op pad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.