Nieuws Antwerpen Antwerpse Bingli is rising star

Antwerpse Bingli is rising star

Antwerpse Bingli is rising star

o2o – Company Bike Lease is als beste uit de bus gekomen in de 2021 Technology Fast 50 van Deloitte, de lijst van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in België. Daarnaast werd Bingli uit Antwerpen dit jaar uitgeroepen tot Rising Star. Eerder was ook al bekend dat Bingli naar het WK ondernemen gaat. De Fast 50 en Rising Star winnaars werden gelauwerd tijdens de prijsuitreiking die plaatsvond na de Fast 50 online matchmaking, het innovatie- en technologienetwerkevenement voor de start-up & scale-up community in België.

De Rising Star 2021 werd geselecteerd uit de tien meest beloftevolle bedrijven die minder dan vier jaar actief zijn. Een onafhankelijke jury, voorgezeten door Duco Sickinghe, CEO van Fortino, beoordeelde de investeerderspitch van elke onderneming op basis van de schaalbaarheid van het businessconcept, het algemene marktpotentieel, de kwaliteit van het management en de disruptieve kracht van de innovatie. De winnaar van de Rising Star is Bingli, een Antwerpse onderneming die een medische chatbot ontwikkelde die vooraf intelligente medische vragen stelt, zodat artsen beter voorbereid zijn om consultaties efficiënter te laten verlopen. Zo komt er tijd vrij om te luisteren, empathisch te reageren, informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden.

Tom Van De Putte, CEO van Bingli: “Als Rising Star winnaar verkozen worden in een competitie van dit niveau betekent zeer veel. Ik was zelf enorm onder de indruk van de andere pitches. Deze multidisciplinaire jury bevestigt onze positie als ‘smartest medical interview on the planet’.”

Naast de Fast 50 en Rising Star winnaars bekroont de Technology Fast 50 van Deloitte ook de snelstgroeiende bedrijven in acht verschillende sectoren. In de categorie Communications & Networking was die eer weggelegd voor  Accelleran uit Antwerpen met 2.965% groei.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.