Nieuws Antwerpse boetiekhouders beginnen met eigen kledinglabel: “Hippe kleuren en fijne prints”

Antwerpse boetiekhouders beginnen met eigen kledinglabel: “Hippe kleuren en fijne prints”

Mike en Yana zijn trots op hun eigen kledinglabel. Foto RR

Antwerpse boetiekhouders beginnen met eigen kledinglabel: “Hippe kleuren en fijne prints”

AARTSELAAR, BORNEM, HOVE – Na het openen van drie damesboetieks en een boetiek voor heren achten ondernemers Yana Van Rillaer en Mike Loverie tijd rijp om met een eigen kledinglabel uit te pakken. Miya by Follie verwijst naar de eerste letters van hun naam.

Volgende maand zal het zeven jaar geleden zijn dat Yana en Mike van start gingen met hun modeverhaal. Ondertussen hebben ze met Follie drie damesboetieks verspreid over Hove, Aartselaar en Bornem en een Vent Store voor mannen in Aartselaar.

Door Europa

“Vanaf het begin van ons Follie-verhaal was het mijn droom om een eigen label te starten”, geeft Yana aan. Na een stevige voorbereiding kunnen ze Miya nu voorstellen. “We hebben het afgelopen jaar een zoektocht door Europa achter de rug om geschikte partners te vinden. Dat is ons gelukt en dit weekend is het dan eindelijk zover”, vult Mike aan.

Onder andere de kleuren moeten de creaties doen opvallen. “We starten met een reeks items in hippe kleuren en fijne prints. Denk aan jurken, mantelpakjes en toffe op lounge wear geïnspireerde sets. Binnen enkele weken, bij de start van de herfst, komt er nog een reeks knitwear bij”, zegt Mike.

 

In de Vlaeykensgang gingen de modellen op de foto. Foto RR

Zoals een echt modelabel betaamt, organiseerden Yana en Mike een fotoshoot in de Vlaeykensgang van Antwerpen. “We moesten geregeld stoppen door de vele toeristentours. Maar los daarvan verliep alles vlot. De naam van ons label komt van de eerste letters van onze voornamen Mike en Yana. We zijn erg enthousiast om onze collectie aan de wereld te tonen”, zegt Yana.

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.