Nieuws Antwerpen Antwerpse Bonache verjongt en vervrouwelijkt top

Antwerpse Bonache verjongt en vervrouwelijkt top

Antwerpse Bonache verjongt en vervrouwelijkt top

ANTWERPEN – Het projectsourcingkantoor Bonache, actief in en rond de Antwerpse haven, kondigt op haar 15de verjaardag een verjonging en vervrouwelijking aan in de top van het bedrijf. Medewerkers Robine Martin en Femke Lintelo zetten de stap om medezaakvoerder en aandeelhouder te worden van Bonache, naast oprichter Dirk Verbeeck.

Bonache is een projectsourcingkantoor met voornamelijk opdrachten in aankoop, logistiek, industrie en technische administratie. Sinds haar ontstaan in 2004 plaatste Bonache allerhande hoger technische en administratieve profielen bij meer dan 40 bedrijven. Vandaag telt Bonache 124 medewerkers, verspreid over een tiental klanten.

Top oogt pak vrouwelijker

Oprichter Dirk Verbeeck is tevreden met de nieuwe evolutie: “Ik ben zeer tevreden dat met mijn vrouwelijke collega’s Robine en Femke mijn visie op bedrijfs -en personeelsbeleid verder zetten.”

Robine Martin en Femke Lintelo hebben samen bijna 15 jaar ervaring binnen het bedrijf in verschillende rollen. “Bonache is voor mij altijd al een tweede thuis geweest. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om samen met deze extra familie aan onze toekomst te bouwen’, vertelt Robine Martin, die alvast zin heeft in de nieuwe uitdaging.

“Ik ben héél dankbaar voor deze kans. Dirk geeft me de ruimte en ondersteuning om te groeien op professioneel en persoonlijk vlak. Samen met Robine ben ik helemaal klaar voor de toekomst van Bonache”, stelt Femke Lintelo.

Met de verjonging aan de top van het bedrijf maakt Bonache zich klaar voor de toekomst.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.