Nieuws Antwerpen Antwerpse bruidswinkel Le Chapeau is overgenomen

Antwerpse bruidswinkel Le Chapeau is overgenomen

Antwerpse bruidswinkel Le Chapeau is overgenomen

ANTWERPEN – Laura Valkiers en Stéphanie Bosten, het duo achter bruidsboetiek The Ivory Club, hebben de bekende Antwerpse bruidswinkel Le Chapeau overgenomen. De zaak gaat nu enkele weken dicht voor renovatiewerken om op 16 augustus weer open te gaan.

Na een spannend jaar met de opstart van hun eerste boetiek The Ivory Club aan de Mechelsesteenweg runnen Laura Valkiers en Stéphanie Bosten binnenkort twee Antwerpse bruidwinkels. Met The Ivory Club spreekt het duo een nichepubliek aan via specifieke designermerken. Le Chapeau is dan weer gericht op een breder publiek.

Laura Valkiers en Stéphanie Bosten: “Le Chapeau is een begrip in Antwerpen en omstreken. Moeders en grootouders van bruiden kennen de zaak. Voor ons is de overname een unieke kans om op grote schaal bruiden aan te spreken met een ruim, hedendaags aanbod van bruidsmode. We kijken er al erg naar uit om samen met ons dynamisch team de zaak te heropenen.”

Le Chapeau 2.0

Heropenen, want de deuren van Le Chapeau zijn nu voor enkele weken dicht. Naast het imago en de rebranding van de zaak, wordt ook de winkel in een nieuw kleedje gestoken. Op 16 augustus staat de opening van een jonge, frissere versie van de initiële winkel, Le Chapeau 2.0 zeg maar, gepland.

“We willen met een frisse en jonge uitstraling zowel de traditionele als de hippere, trendy bruid aanspreken. Het hele verhaal moet kloppen: van aanbod tot de beleving in de winkel.”

Zaak met geschiedenis

In 1926 startten Maria Van Qualle en Joseph De Vlieger met Le Chapeau in Antwerpen. Van een kleine winkel met hoeden en accessoires voor bruiden evolueerde het na verloop van tijd naar een groothandel met bruidsaccessoires die zeer succesvol werd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.