Nieuws Antwerpen Antwerpse chocoladebar ondergaat metamorfose

Antwerpse chocoladebar ondergaat metamorfose

Antwerpse chocoladebar ondergaat metamorfose

ANTWERPEN – Nadat eigenaren Wim en Gitte Hofkens 10 jaar geleden startten met Quetzal Antwerpen op de Lijnwaadmarkt, zijn ze nu klaar voor een frisse wind. Na een korte periode van renovatiewerken opent de chocoladebar opnieuw de deuren op 24 september. 

Quetzal Antwerpen is al jaren de place to be voor iedere chocoladeliefhebber. De Antwerpse zaak staat bekend om haar vele chocoladegerechten, brownies, moelleuxen chocolademelken.

Op een week tijd onderging de Antwerpse chocoladebar een totale metamorfose. Het oude interieur maakte plaats voor een stijlvolle en gezellige inrichting met hippe en trendy accenten.

In België is er ook nog een vestiging van Quetzal in Leuven. Daarnaast is de chocoladebar ook actief in drie Nederlandse en twee Duitse steden.

Heropeningsweekend

De vernieuwende en frisse wind door de chocoladebar, laten Gitte en Wim Hofkens niet onopgemerkt voorbijgaan.

“Op zaterdag 28 en zondag 29 september wordt de gerenoveerde Quetzal ingehuldigd met een feestelijk heropeningsweekend”, zegt eigenaar Wim Hofkens. “Elke chocoladeliefhebber geniet tijdens dit weekend, bij aankoop van een drankje en bij het vermelden van het codewoord, van een gratis chocoladefonduetje. Het codewoord kunnen alle chocoholics op donderdag 26 september ontdekken op de sociale mediakanalen van Quetzal Antwerpen.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.