Nieuws Antwerpen Antwerpse designers brengen hun versie van Belgische lekkernij

Antwerpse designers brengen hun versie van Belgische lekkernij

Antwerpse designers brengen hun versie van Belgische lekkernij

ANTWERPEN – Na de bekende sweaters met opschrift ‘Belgique Belchique’ brengen O’Rèn-ontwerpers Michael Wauman en Ivory Murillo hun eigen variant op het authentieke ‘chouke’. Naar goede gewoonte brengt het duo ook met het Belchouke een ode aan de belgitude.

Vijf jaar geleden richtten Michael en Ivory het merk O’Rèn op. Met quotes en woordspelingen als  ‘Belgique Belchique’, ‘Petit Belge’ of ‘Allez les Belges’ op verschillende modellen, is hun kledij onmiskenbaar. Het duo is nog steeds actief in de modewereld, maar vond dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging.

Die uitdaging vonden ze in de patisserie, iets waar Belgen in uitblinken. Hun eigen versie van het bekende soesje vertrekt vanuit de patriottistische look van weleer. Het Belchouke komt in drie smaken en kleuren: Belgische chocolade met hazelnootcrème, een luchtige vanillevulling met Belgische, gele appel en een heerlijke vanillevulling met Belgische aardbeien. Ieder gebakje wordt overgoten met een bijpassende topping waardoor ze tezamen de Belgische driekleur vormen. In samenwerking met Bakkerij Roelandt zitten de Belchoukes per drie verpakt.

De soesjes zijn sinds 1 oktober verkrijgbaar bij Texaco tankstations, lokale bakkerijen en supermarkten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.