Nieuws Antwerpen Antwerpse diamantsector lanceert campagne #huwelijkinhetwater

Antwerpse diamantsector lanceert campagne #huwelijkinhetwater

Antwerpse diamantsector lanceert campagne #huwelijkinhetwater

ANTWERPEN – Heel wat koppels zien hun huwelijksfeest in het water vallen door de strenge coronamaatregelen. De Antwerpse diamantsector wil deze koppels een hart onder de riem steken door hun extra te doen stralen op de dag dat hun huwelijksfeest wel zal doorgaan. Via de sociale media campagne ‘Huwelijk in het water’ kunnen koppels zich kandidaat stellen.

De lockdown zorgt ervoor dat heel wat mensen in hun kot moeten blijven en enkel contact mogen hebben met hun vaste gezinsleden. Voor trouwers betekent dit dat ze het maandenlange vooruitkijken en aftellen, nog wat langer moeten volhouden. Niet leuk en dus wil de Antwerpse diamantsector deze mensen extra in de watten leggen.

Met de actie ‘Huwelijk in het water’ kunnen trouwers zich kandidaat stellen voor een diamantbad, een exclusieve belevenis achter de schermen van de Antwerpse diamantsector, waar ze alles leren over diamant. Na deze belevenis worden vijf koppels nog eens extra verwend. Zij mogen een prachtig diamantjuweel uitkiezen bij een van de deelnemende juweliers om tijdens hun huwelijksdag te dragen.

Reageer op dit bericht

Dossier

Gerelateerde berichten

Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.