Nieuws Antwerpen Antwerpse emino versterkt positie in West-Vlaanderen

Antwerpse emino versterkt positie in West-Vlaanderen

Antwerpse emino versterkt positie in West-Vlaanderen

ANTWERPEN – emino, dat zich inzet om ongewoon talent duurzaam en volwaardig aan het werk te helpen en te houden, krijgt versterking van Loca Consult uit Assebroek. Daarmee verstevigt het Antwerpse bedrijf haar positie in West-Vlaanderen.

Loca Consult begeleidt al meer dan 25 jaar werkenden en werkzoekenden met moeilijkheden om aansluiting met duurzame tewerkstelling te maken. Daarbij zorgen 20 medewerkers voor coaching bij het (h)erkennen en versterken van hun competenties. Omwille van de snelle evolutie binnen het landschap van de gespecialiseerde coaching en begeleiding ging het bedrijf uit Assebroek op zoek naar synergiën en inhoudelijke meerwaarde. Die werd gevonden in emino.

Luk Zelderloo, voorzitter emino: “Via gerichte samenwerking met andere organisaties willen we onze werking steeds optimaliseren. De inkanteling van Loca Consult in emino is hiervan een mooi resultaat. We versterken niet alleen onze aanwezigheid in Noord-West-Vlaanderen, maar krijgen ook toegang tot de specifieke expertise van Loca Consult op vlak van het indienen en uitvoeren van tender opdrachten en in de samenwerking met lokale besturen. Een win-win voor beide organisaties.”

Emino ontstond in 2018 uit de fusie van 5 erkende centra voor gespecialiseerde opleiding, begeleiding en bemiddeling. Vandaag telt de Antwerpse organisatie ongeveer 220 medewerkers verspreid over 21 kantoren in Vlaanderen en Brussel die werkzoekenden, werknemers en bedrijven informeren, adviseren en ondersteunen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.