Nieuws Antwerpen Antwerpse Fenix Consulting neemt Katena over

Antwerpse Fenix Consulting neemt Katena over

Antwerpse Fenix Consulting neemt Katena over

BERCHEM – De HR-adviesbureaus Katena en Fenix Consulting, het vroegere GITP & Profondo, bundelen de krachten. De naam Katena verdwijnt en gaat net zoals GITP Results through People en Profondo op in Fenix Consulting, dat zijn hoofdzetel in Berchem heeft.

FENIX Consulting en KATENA hebben beide een solide reputatie en een jarenlange ervaring in het beoordelen van talent en het verder ontwikkelen van mensen en organisaties.

De fusie tussen Katena en Fenix Consulting kadert in de groeistrategie van beide organisaties. “We kwamen elkaar geregeld tegen op netwerkevents en congressen. Als we begonnen te praten, werd al heel snel duidelijk dat we op dezelfde golflengte zaten en dezelfde visie deelden. Van het één kwam het ander en vrij snel hebben we beslist om samen verder aan de toekomst te bouwen”, aldus Jo De Bruyne, huidig zaakvoerder van Katena.

Van 5 naar 4 kantoren

Katena werkte tot nu toe vanuit Hasselt en Mechelen. Fenix Consulting heeft naast het hoofdkantoor in Berchem ook kantoren in Zaventem en Gent. De nieuwe organisatie zal voortaan opereren vanuit vier vestigingen: Berchem, Zaventem, Hasselt en Gent.

“Met de integratie van Katena zetten wij een mooie stap in onze verdere groei. We zijn complementair in klanten en sectoren. We hebben eenzelfde visie op kandidaat- en klantgerichtheid, en we streven naar een voortdurende verbetering van kwaliteit en naar innovatie in ons dienstenaanbod. Met een bijkomende vestiging in Hasselt vergroot bovendien ons nationale bereik”, zegt Karen Breugelmans, ceo van Fenix Consulting.

Naast Karen Breugelmans en Jo De Bruyne, neemt ook Wim Morbée een participatie in de nieuwe structuur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.