Nieuws Antwerpen Antwerpse Groep Anthonissen gelauwerd op Yuki Awards

Antwerpse Groep Anthonissen gelauwerd op Yuki Awards

Antwerpse Groep Anthonissen gelauwerd op Yuki Awards

ANTWERPEN/ZANDVLIET – Accountancykantoor Groep Anthonissen wint de Product Leadership award op de Yuki Awards. Online boekhoudplatform Yuki reikt die award uit aan het boekhoudkantoor dat uitblinkt in de maximalisatie van de automatisatiegraad.

Met de Yuki Awards zet het online boekhoudplatform Yuki de accountancykantoren die zich onderscheiden in de categorieën Operational Excellence, Fast Growing, Customer Intimacy en Product Leadership in de bloemetjes. De Yuki Awards, die in Boom plaatsvonden, moeten de gebruikers van de intelligente boekhoudsoftware stimuleren om volop gebruik te maken van het platform.

“D​e drijfveer bij uitstek van Yuki is om het leven van accountants en hun ondernemers makkelijker te maken en hen vlotter en efficiënter te laten samenwerken”, zegt managing director Ellen Sano. Dit jaar werden ook ondernemers betrokken bij de uitreiking. Zij konden hun accountant verkiezen tot de beste accountant, zodat die accountant kon meedingen voor de hoofdprijs Operational Excellence.

Groep Anthonissen, dat de Product Leadership award in de wacht sleepte, bestaat reeds sinds 1978 en begon zijn eerste kantoor in Zandvliet, onder leiding van Marc Anthonissen. Nu bestaat de groep uit 10 kantoren, verspreid over de provincies. Als financieel, fiscaal en sociaal adviseur bedient de groep zo’n 3000 klanten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.