Nieuws Antwerpen Antwerpse Group Hugo Ceusters-SCMS bereikt mooie vastgoed deal in Brugge

Antwerpse Group Hugo Ceusters-SCMS bereikt mooie vastgoed deal in Brugge

Antwerpse Group Hugo Ceusters-SCMS bereikt mooie vastgoed deal in Brugge

Group Hugo Ceusters-SCMS verhuurt pand aan Kruidvat op Brugse markt

Group Hugo Ceusters-SCMS verhuurt pand aan Kruidvat op Brugse markt

“De transactie had heel wat voeten in de aarde gezien het pand eerst van kantoorruimte diende omgevormd te worden naar detailhandel, en bovendien moest er een structurele oplossing gevonden worden voor de vele fietsen die tot op heden op de markt geparkeerd staan, met de nodige onzekerheid in de huidige retailmarkt”, stelt Louis De Clercq van Group Hugo Ceusters-SCMS en verantwoordelijk voor Oost- en West-Vlaanderen. De vastgoedgroep met hoofdkantoor in Antwerpen, bracht als bemiddelaar in naam van de verhuurder de transactie op gang,

Na vele, maar constructieve gesprekken met alle betrokken stakeholders (eigenaar, Ceusters, Stad Brugge, mobiliteitsdiensten, naastgelegen huurder FNAC, … ) werd in de bijhorende ondergrondse parking een oplossing gevonden voor het ‘fietsenprobleem op de markt’, waar ook de Stad Brugge mee kampte. Voor de zomer bereikten we een akkoord met het Stadsbestuur om er een fietsenparking in onder te brengen welke vervolgens voor langdurige periode in huur wordt genomen door de Stad.

“Parallel met deze gesprekken werd ook de vergunning bekomen om het voormalige ING-kantoor om te vormen tot detailhandel, en gingen we doelgericht op zoek naar een passende partner in onze puzzel”, vervolgt Louis De Clercq.

Kruidvat, een echte traffic builder die een breed publiek naar de markt en de winkels rond de markt lokt, heeft reeds meerdere filialen in het Brugse, maar gelooft in de aantrekkingskracht van het kernwinkelgebied. De internationale retailer met meer dan 1 000 winkels zal er dan ook in de loop van oktober zijn deuren openen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

ITZU opent Antwerpse hub

ITZU [It’s you] investeert in een gloednieuwe hub aan de Mechelsesteenweg in Antwerpen. Daarmee wil de HR- en facilitaire dienstengroep… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.