Nieuws Antwerpen Antwerpse handjes worden tijdelijk Gulle handjes voor goed doel

Antwerpse handjes worden tijdelijk Gulle handjes voor goed doel

Antwerpse handjes worden tijdelijk Gulle handjes voor goed doel

ANTWERPEN – De Antwerpse beroepsfederatie van bakkers en chocolatier Andes gaan de komende weken en maanden een samenwerking aan voor het goede doel. De bekende Antwerpse handjes worden daarvoor tijdelijk omgedoopt tot Gulle handjes. Die koekjes en chocolade worden verkocht ten voordele van het Fonds Covid-19 van UZAfoundation.

De initiatiefnemers brengen een speciale geschenkeditie uit van de Antwerpse handjes, zowel in chocolade- als in koekjesvorm, te herkennen aan een blauwe campagnesticker. Per verkocht geschenk gaat er 1 euro naar de UZAfoundation.

De bakkers willen zo de aankoop van bijkomende medische apparatuur en beschermingsmateriaal tijdens de coronacrisis mogelijk maken. Dat is dringend nodig, klinkt het, om de instroom van ernstig zieke patiënten te blijven aankunnen.

“Je haalt dus lekkers in huis én steunt tegelijk het goede doel”, klinkt het bij de Antwerpse bakkers. “Zo steken we samen een ‘handje’ toe: er is namelijk nog steeds nood aan bijkomende medische apparatuur en beschermingsmateriaal. Ook onderzoek en klinische studies zijn noodzakelijk.”

Wie Gulle handjes wil kopen, vindt de deelnemende handelszaken op www.gullehandjes.be. De actie loopt voorlopig tot 30 juni.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.