Nieuws Antwerpen Antwerpse horeca brengt corona remake van ‘The Winner takes it all’

Antwerpse horeca brengt corona remake van ‘The Winner takes it all’

Antwerpse horeca brengt corona remake van ‘The Winner takes it all’

ANTWERPEN – Twee vrienden uit de Antwerpse horeca vonden een manier om met de huidige situatie om te gaan. “Ondertussen zijn we bijna vier weken ver in een situatie die niemand van ons ooit voor mogelijk had gehouden”, zeggen Mark Ivens en Tom Buelens. Beide Antwerpenaars maakten een Antwaarpse bewerking op het alom gekende nummer ‘The Winner Takes It All’ van ABBA.

Tom Buelens is als Front of House manager van Fiera, het nieuwe restaurant in de Antwerpse Handelsbeurs, het gezicht en de stem van de zaak. Mark Ivens is manager van De Godevaart, een ander Antwerps restaurant dat zwaar getroffen wordt door deze crisis. Tom Buelens zingt de prachtige tekst die Mark Ivens heeft geschreven.

Hun Antwaarpse bewerking op het alom gekende nummer ‘The Winner Takes It All’ van ABBA heeft een simpele boodschap: een hart onder de riem steken voor iedereen die vandaag strugglet met eenzaamheid, bezorgdheid en onzekerheid. Het resultaat is te horen in ‘We Komen Der Wel Deur’.

Mark en Tom: “Het is een boodschap van hoop en medeleven, maar vooral ook van dank voor al wie zich onuitputtelijk inzet om deze crisis te bezweren.”

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.