Nieuws Antwerpen Antwerpse hotelkamers voor ziekenhuispersoneel

Antwerpse hotelkamers voor ziekenhuispersoneel

Antwerpse hotelkamers voor ziekenhuispersoneel

ANTWERPEN – De hotels in Antwerpen die nog niet de deuren sloten omwille van de coronacrisis, gaan gratis kamers ter beschikking stellen aan zorgverleners van Antwerpse ziekenhuizen. Dat meldt de Antwerp Hotel Association.

De hotels wensen volgens Antwerp Hotel Association hun steun bij te dragen aan zorgverleners en hen de kans te bieden om op hotel te gaan om te kunnen rusten. Ook zorgverleners die niet naar hun gezin wensen te gaan vanwege het mogelijk overdragen van de besmetting, zijn in de hotels welkom. De hotels voorzien zowel extra voorzorgsmaatregelen als professionele reiniging van de kamers.

“De Antwerp Hotel Association heeft beslist om 10.000 euro vrij te maken om alvast de eerste 500 dergelijke overnachtingen te financieren aan de basiskost voor de reiniging, zijnde 20 euro per kamer”, zegt Didier Boehlen, voorzitter Antwerp Hotel Association.

De Antwerpse ziekenhuizen kregen intussen een boekingslink waarop kamers kunnen worden gereserveerd.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.