Nieuws Antwerpen Antwerpse Insal vervoegt Limburgse sectorgenoot

Antwerpse Insal vervoegt Limburgse sectorgenoot

Antwerpse Insal vervoegt Limburgse sectorgenoot

ANTWERPEN – Insal, een speler met meer dan 35 jaar ervaring op het vlak van betaalautomaten, kiosken en betaaloplossingen, vervoegt de rangen van het Limburgse Alfa-Zet Systems.

Insal uit Antwerpen en Alfa-Zet Systems uit Heusden-Zolder zijn beiden gespecialiseerd in automatische betaalsystemen. De coronacrisis heeft de noodzaak aan contactloos en low touch betalingen nog groter gemaakt. Vandaar dat Alfa-Zet Systems het handelsregister van Insal heeft overgenomen. Daardoor kan de eengemaakte groep het aanbod voor handelaars en bedrijven vergroten en verfijnen.

“Corona heeft ervoor gezorgd dat betalingen met cash-geld sterk zijn teruggedrongen en er meer dan ooit voor een automatische betaaloplossing wordt gekozen”, zegt Marc Strackx, zaakvoerder van Alfa-Zet Systems. “Deze overname past dan ook volledig in onze strategie om bedrijven te ondersteunen in hun digitale automatiseringstrajecten. Met een breder aanbod staan we sterker in de markt.”

Insal gaat vanaf nu als merk, met zijn gekende oplossingen, verder onder de algemene vlag van Alfa-Zet Systems.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.