Nieuws Antwerpen Antwerpse iValue maakt nieuwe website voor Graydon

Antwerpse iValue maakt nieuwe website voor Graydon

Antwerpse iValue maakt nieuwe website voor Graydon

ANTWERPEN – U kent Graydon ongetwijfeld van de maandelijkse faillissementenrapporten, maar de organisatie is ook marktleider van data-oplossingen om bedrijfsrisico’s te minimaliseren en opportuniteiten te maximaliseren. Het Antwerpse agentschap iValue wordt ingeschakeld voor het ontwerp en de ontwikkeling van de nieuwe Graydon website, en maakt ook deel uit van een internationaal projectteam.

Field Marketingverantwoordelijke Fred Janssen van Graydon: “De pitch aanpak en ideeën van iValue sloten naadloos aan op onze business. De medewerkers zijn duidelijk geen ‘ja’-knikkers. Ze stelden kritische vragen en kwamen verrassend uit de hoek.”

Het opzet van de website is om kritische vragen teweeg te brengen bij bezoekers. iValue zal daarvoor het volledige digitale DNA van Graydon onder de loep nemen, en de website als lead generation tool implementeren binnen de volledige salescyclus. De lancering wordt verwacht in november van dit jaar.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.