Nieuws Antwerpen Antwerpse K Law doopt zichzelf om tot KPMG Law

Antwerpse K Law doopt zichzelf om tot KPMG Law

Alexis Ceuterick, Tim Fransen en Christophe Piette.

Antwerpse K Law doopt zichzelf om tot KPMG Law

Sinds 1 februari gaat K Law door het leven als KPMG Law. De naamsverandering is het gevolg van de samenwerking met KPMG die het Antwerpse advocatenkantoor nog meer in de verf wou zetten.

“Met de verwijzing naar KPMG in de nieuwe naam willen we nu nog meer het accent op deze vertrouwde aanpak leggen. Het doel is om onze juridische expertise te combineren met de toegang tot het inzicht en de kennis van het ganse internationale KPMG-netwerk”, duidt Tim Fransen van KPMG Law.

KPMG Law werd in 2012 opgericht en kende de afgelopen jaren een exponentiële groei. Vandaag telt het bedrijf meer dan 90 advocaten, verspreid over vier locaties. Sinds enkele jaren is ook op de site van Post X in Antwerpen een kantoor van KPMG Law gevestigd. Hier zijn inmiddels elf advocaten tewerkgesteld onder leiding van Alexis Ceuterick, Tim Fransen en Christophe Piette.

KPMG Law adviseert cliënten op vlak van vennootschapsrecht, commercieel recht, vastgoedrecht, sociaal recht, intellectuele eigendom en ICT-recht, bank- en financieel recht en publiek recht.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Slechts 1 nieuw faillissement

De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Antwerpen, heeft in haar zitting van 15 juni het faillissement van slechts één bedrijf uit… Lees meer