Nieuws Antwerpen Antwerpse kringwinkels gaan retro

Antwerpse kringwinkels gaan retro

Antwerpse kringwinkels gaan retro

REGIO – De Kringwinkels maken zich opnieuw op voor hun jaarlijkse Retrodag. De leukste spullen uit de sixties, seventies, eighties en nineties worden dan in de kijker gezet. Op enkele locaties in de Antwerpse regio zijn er ook verschillende acties van tel.

Er lijkt nog lang geen einde te komen aan de retrohype. Dat merkten de Kringwinkel al op de vorige Retrodag. Toen kwamen er zo’n 3 keer meer mensen over de vloer in vergelijking met een gewone zaterdag. Op 9 maart wordt er opnieuw een stormloop aan bezoekers verwacht in de deelnemende Kringwinkels.

Eva Verraes, woordvoerster van De Kringwinkel: “We merken dat de eighties en nineties helemaal terug zijn. Baggy jeans, sportbroeken en Doc Martens, voor een heel nieuwe generatie zijn spullen uit die periode nu een vorm van nostalgie. We krijgen dan ook meer vraag hiernaar en daarom vind je die nu ook terug op de Retrodag.”

In onze regio neemt De Kringwinkel Sint-Jorispoort in Antwerpen deel, net als De Kringwinkel Merksem en De Kringwinkel Spoor2 – Bornem en Puurs. Ook De Kringwinkels Deurne, Kapellen, Brasschaat en Abdijstraat in Antwerpen tekenen present. Zij zorgen voor een DJ. In die laatste worden ook scheerbeurten door BarBar voorzien. Verder voorziet De Kringwinkel Borgerhout een act van Eighties Aerobics en De Kringwinkel Schoten tot slot zorgt voor een koffiehoek met taart, soep en live klassieke muziek.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.