Nieuws Antwerpen Antwerpse Media Mirror gaat nog nauwer samenwerken met Sportpaleis Group

Antwerpse Media Mirror gaat nog nauwer samenwerken met Sportpaleis Group

Antwerpse Media Mirror gaat nog nauwer samenwerken met Sportpaleis Group

BERCHEM – Vanaf september baat het Antwerpse Media Mirror de 84 tv-schermen in de wandelgangen van de Sportpaleis groep uit. Ze gaan de hardware niet voorzien, maar gaan wel de verkoop ondersteunen.

De Sportpaleis Group bestaat uit heel wat bekende evenementensites: het Sportpaleis, de Lotto Arena, de Ethias Arena, Vorst Nationaal en de theaters Ethias Theater Hasselt, de Stadsschouwburg Antwerpen en de Capitole Gent. In de wandelgangen van deze venues hangen heel wat digitale schermen. Hierop worden toekomstige evenementen gepromoot, maar ook goedgekozen advertenties op basis van de doelgroep van die avonden.

Chris Bergs, Manager B2B & Commercial Relationships Sportpaleis Group: “Sinds de start van Media Mirror is er een samenwerking met de Sportpaleis Group. Ooit gestart met digitale spiegels in de Lotto Arena en daarna in de theaters. Ze zijn hier exclusieve partner voor de exploitatie van onze digitale schermen, zodat wij ons kunnen focussen op onze kernactiviteiten.”

“We starten met Vorst Nationaal, Lotto Arena, Sportpaleis en Ethias Arena. Ook maken we het exclusief: 1 bedrijf, voor minstens 1 maand per venue”, stelt Kenneth De Decker, coo van Media Mirror.

Media Mirror mag binnenkort ook 18 spiegels plaatsten in de toiletten van Vorst Nationaal en 10 spiegels in de toiletten van de Ethias Arena.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.