Nieuws Antwerpen Antwerpse netwerkorganisatie heeft nieuwe general manager

Antwerpse netwerkorganisatie heeft nieuwe general manager

Antwerpse netwerkorganisatie heeft nieuwe general manager

Leen Anthuenis is de nieuwe general manager van Startups.be | Scale-Ups.eu, de Antwerpse netwerkorganisatie die connecteert met relevante stakeholders. Leen neemt het roer over van Charlotte Gréant die naar leasing start-up LIZY verhuist.

Door middel van gerichte evenementen heeft Startups.be | Scale-Ups.eu als doel om te connecteren met een wereldwijd netwerk van investeerders, corporates, experten en talent. Zo heeft de netwerkorganisatie, mede-opgericht door Jürgen Ingels, in het verleden events als The Big Score, HRTECH.be en The Big Squeeze georganiseerd.

Leen Anthuenis komt over van HRmagazine en FDmagazine, waar ze de laatste zes jaar instond voor het operationele management en business development. Daarvoor was ze onder andere actief bij Atlas Copco, Fluxys en groeibedrijven zoals JooS Consulting. Binnen Startups.be | Scale-Ups.eu wordt ze verantwoordelijk voor de dagelijkse operaties, partnerschappen en het verder uitbouwen van de organisatie.

“Het is mijn missie om mensen en bedrijven te helpen groeien. Mijn breed netwerk, ervaring met het bouwen van communities en het managen van evenementen kunnen een toegevoegde waarde betekenen voor alle stakeholders van de gehele organisatie. Samen met het team zal ik het wereldwijde netwerk van tech-ondernemers verbreden en hen in contact brengen met investeerders en corporate buyers om start-ups in staat te stellen sneller te groeien”, zegt Leen Anthuenis.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.