Nieuws Antwerpen Antwerpse Newtechnics Group gaat strijd aan met Duitse fabrikanten

Antwerpse Newtechnics Group gaat strijd aan met Duitse fabrikanten

Antwerpse Newtechnics Group gaat strijd aan met Duitse fabrikanten

ANTWERPEN – Onder de naam Inoovi start het Newtechnics Group dit voorjaar met de productie van een nieuwe reeks infraroodpanelen. Het gaat om een primeur, want de panelen worden in Duitsland geproduceerd, maar volledig in België ontworpen. Het Antwerpse bedrijf wil met deze nieuwe reeks panelen tegemoetkomen aan de eisen van de Belgische handelaars en consumenten. 

Infraroodverwarming was tot hiertoe het bijna exclusieve domein van Duitse fabrikanten. Bij Newtechnics Group ontdekten ze de voorbije jaren dat in België betrouwbaarheid en robuustheid niet de enige criteria zijn. Op vlak van esthetiek schoten de designs soms tekort.

Zaakvoerder Shahab Nisary merkte dat Belgische klanten wel de degelijkheid van zijn infraroodpanelen wisten te appreciëren maar dat ze qua design niet honderd procent hun smaak vonden in het huidig productgamma. “Daarom besloten we om, als eerste Belgische bedrijf ooit, zelf panelen te ontwerpen. Op die manier kwamen we tot een product dat de Duitse gründlichkeit combineert met een design dat is afgemeten op de Belgische consument. Zweeds minimalisme, maar met meer afwerkingsopties. Ook qua rendement sluiten deze panelen veel beter aan bij de verwachtingen van Vlaamse gebruikers.”

Newtechnics Group is geen nieuwe speler in de sector van elektrische verwarming. Na jarenlang aan het hoofd te hebben gestaan van een bouwbedrijf, besloot zaakvoerder Shabab Nisary in 2014 om zich volledig te richten op de distributie en installatie van infraroodverwarming. Deze Inoovi infraroodpanelen zijn de laatste toevoeging aan zijn catalogus.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.