Nieuws Antwerpen Antwerpse Numobi geeft boost aan elektrische mobiliteit

Antwerpse Numobi geeft boost aan elektrische mobiliteit

Antwerpse Numobi geeft boost aan elektrische mobiliteit

ANTWERPEN – Als nieuwe speler op de fleetmarkt wil Numobi met een geïntegreerd aanbod de belangrijkste tegenargumenten voor elektrisch rijden wegnemen. De dienst gaat heel wat verder dan het leasen van elektrische wagens. Naast een Antwerpse vestiging is met Bart van der Pluym ook de ceo een Antwerpenaar.

Numobi zorgt ervoor dat werknemers en particulieren zonder zorgen de overgang kunnen maken naar een elektrische wagen en voorziet de nodige infrastructuur om de wagens te laden. Daarnaast ontlast het bedrijven door de praktische afhandeling voor zijn rekening te nemen.

“Veel particulieren en bedrijven stellen vandaag de switch naar een elektrische wagen of een elektrisch wagenpark uit. Met Numobi bieden we als eerste een totaalpakket aan dat zowel eindgebruikers als bedrijven volledig ontlast. We hopen op die manier sneller te kunnen evolueren naar een CO2-arme mobiliteit in België”, zegt ceo Bart van der Pluym.

Het initiatief ontstond in 2019 uit een partnership tussen energie- en energiedienstenleverancier ENGIE en verhuurspecialist van bedrijfsvoertuigen Arval. Het project kent nu zijn uitrol in België. De twee spelers willen draagvlak creëren om van elektrische voertuigen het nieuwe normaal te maken.

“We zijn enorm blij met de steun van ENGIE en Arval. Numobi combineert de vernieuwende kracht van een start-up met de expertise en slagkracht van twee gevestigde bedrijven die elk een marktleider positie hebben binnen hun domein. Dat maakt ons uniek op de markt. We hangen niet vast aan een automerk en kunnen voor elk bedrijf, elke particulier en voor elke wagen de beste oplossing zoeken”, aldus Bart van der Pluym.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.