Nieuws Antwerpen Antwerpse onderneemster lanceert bamboe ondergoed

Antwerpse onderneemster lanceert bamboe ondergoed

Antwerpse onderneemster lanceert bamboe ondergoed

ANTWERPEN – Onderneemster Lore Janssens brengt onder haar merk Oh Yaz bamboe ondergoed op de markt. Het Bamboost ondergoed is niet alleen ecologischer dan de katoenen variant,  het ademt bovendien ook 3 keer beter en heeft een antibacteriële laag. De intieme kledingstukken worden ook voorzien van een leuk citaat, zodat elke vrouw haar dag met een positieve noot kan beginnen.

Antwerpse onderneemster Lore Janssens doet er met haar merk Oh Yaz alles aan om vrouwen te empoweren. Naast haar Power T-shirts en Twerk Workshops zal het merk voortaan ook Bamboost ondergoed aanbieden. Het ondergoed van Bamboost bestaat voor 90% uit bamboe en voor 5% uit elastaan, zo voelt het comfortabel aan voor elk lichaamstype. Bamboe absorbeert vocht driemaal beter dan katoen, ademt veel beter, heeft een antibacteriële laag en werkt anti-allergeen. En omdat bamboe een vrijwel onuitputbare grondstof is, is het bovendien een duurzamer alternatief voor katoen.

Momenteel zijn alle investeringen voor de prototypes gebeurd. Via crowdfundingplatform Ulele probeert Lore nu 6.000 euro op te halen om een eerste productie te realiseren. Via de campagne worden de allereerste exemplaren van het ondergoed alvast in early bird pakketten aangeboden. Onder het motto ‘Don’t break the bank or the planet’ zal het ondergoed in pakketjes van drie te verkrijgen zijn.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.