Nieuws Antwerpen Antwerpse ondernemers maken kans op Entrepreneur of the Year Award

Antwerpse ondernemers maken kans op Entrepreneur of the Year Award

Antwerpse ondernemers maken kans op Entrepreneur of the Year Award

ANTWERPEN/SINT-NIKLAAS – Top Management heeft de genomineerden voor de Entrepreneur of the Year Awards bekend gemaakt. In de categorie Founder/Oprichter zitten Andres Van Swalm van Unifly en Michel De Baer van OMCollective bij de kanshebbers. Fons Tooten van Vavato wordt mogelijks Young Top Manager of the Year. Op 23 mei wordt de winnaar gekozen.

De Entrepreneur of the Year Award Founder/Oprichter gaat naar een manager die de verantwoordelijkheid in een bestaand bedrijf heeft opgenomen of een nieuwe onderneming heeft opgericht. Belangrijk is dat er daarbij extra aandacht uitgaat naar innovatieve praktijken op alle gebieden van het bedrijfsbeheer.

Andres Van Swalm.

Mogelijks kan dat Andres Van Swalm zijn. Hij is oprichter en coo van Unifly, specialist in drone-navigatie. De onderneming biedt een platform aan waarmee autoriteiten drones in hun luchtruim kunnen volgen, zodat ze vlot vluchtinformatie en -goedkeuring kunnen geven of (tijdelijke) no-drone-zones kunnen afbakenen. Andres Van Swalm krijgt bij de genomineerden het gezelschap van Michel De Baer, ceo van OMCollective, een full service online marketingbureau uit Sint-Niklaas aangedreven door strategie en innovatie.

 

Fons Tooten.

Jonge ondernemers

Er is ook een prijs weggelegd voor de Young Top Manager of the Year. Die gaat naar een jonge ondernemer onder de 45 jaar die in de moeilijke economische context verantwoordelijkheid nam en erin geslaagd is om zijn of haar onderneming succesvol te leiden. Bij de kanshebbers zit Fons Tooten, zaakvoerder van Vavato. Het online veilingplatform uit Sint-Niklaas specialiseert zich in de verkoop van overstockgoederen, faillissementsgoederen en verzamelgoederen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.