Nieuws Antwerpen Antwerpse Plann3r komt in Britse handen

Antwerpse Plann3r komt in Britse handen

Antwerpse Plann3r komt in Britse handen

De Antwerpse start-up Plann3r is overgenomen door het Britse GetBusy. Het Britse bedrijf is een all-in-one tool die bedrijven een heleboel hulpmiddelen biedt om de organisatie van verschillende teams te vergemakkelijken. Plann3r zal binnen enkele maanden een aanvulling vormen op de vele bestaande tools van GetBusy.

Plann3r ontstond in 2015 als afstudeerproject van twee studenten van de Universiteit van Gent. Oprichters Nicholas D’hondt en Ruben Meul wilden een tool ontwikkelen die de organisatie van bijeenkomsten tussen familie en vrienden vergemakkelijkt door rekening te houden met ieders agenda. In 2018 bleek de behoefte van zo’n tool vooral aanwezig in de professionele markt. Zo werd Plann3r een perfect vergader- en planningsinstrument voor ondernemingen.

Verschillende kandidaten waren geïnteresseerd om de start-up te kopen. Uiteindelijk werd Plann3r verkocht aan GetBusy, een recent beursgenoteerd internationaal bedrijf. Het biedt task management softwares die bedrijven en hun teams helpt zich te organiseren. Via onder andere tools voor taakbeheer, online handtekeningen en organisatie van vergaderingen helpen ze bedrijven efficiënter te werken.

Hoewel GetBusy een zeer complete suite van tools heeft, maakte een platform om vergaderingen te organiseren geen deel uit van hun aanbod. Plann3r was dus de ontbrekende schakel.

“We zijn blij dat we een thuis hebben gevonden, waar Plann3r kan blijven groeien en zich vooral ontwikkelen en ook een onderdeel kan zijn van een heel ecosysteem waarin het echt zijn plaats heeft”, zegt oprichter Nicholas D’hondt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Aartselaar
Aartselaar

Secutec steekt Nederlandse grens over

Secutec, leverancier van internetbeveiligingsoplossingen, opent een vestiging in Nederland. Het Belgische bedrijf, dat in 2005 werd opgericht door Geert Baudewijns,… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.