Nieuws Antwerpen Antwerpse Push To Talk lanceert campagne World Choir Games 2020

Antwerpse Push To Talk lanceert campagne World Choir Games 2020

Antwerpse Push To Talk lanceert campagne World Choir Games 2020

ANTWERPEN – Gent en Antwerpen zijn in 2020 de gaststeden voor de World Choir Games, het grootste zangevenement ter wereld. Over precies een jaar, op 5 juli 2020, vindt in het Sportpaleis in Antwerpen de grote openingsceremonie plaats. De verrassende campagne wordt in goede banen geleid door het Antwerpse Push To Talk.

Van 5 tot 15 juli 2020 laten 500 koren uit 80 landen en met meer dan 30.000 deelnemers het beste van zichzelf horen. Daartussen bevinden zich ook enkele duizenden Vlaamse koorzangers die hun passie en harmonieën op het thuispubliek zullen loslaten. Klassiek, jazz, gospel, folk of pop. Jong of oud. Alle genres en alle leeftijden komen aan bod in deze Olympische Spelen voor samenzang.

Voor de campagne gaat de organisatie in zee met het Antwerpse Push To Talk, dat zeer verrassend uit de hoek kwam. “Die diversiteit aan genres en leeftijden komt in het campagnebeeld sterk naar voren”, aldus Tom Bellens van Push To Talk. “Rug tegen rug promoten verrassende duo’s met een hart voor koormuziek de spelen. De ministers van Toerisme Ben Weyts en van Cultuur Sven Gatz en de burgemeesters van Antwerpen en Gent, Bart De Wever en Mathias De Clercq, poseerden deze week als eersten voor de foto.”

Economie vaart er wel bij

“Met de World Choir Games halen we een internationaal topevenement naar Vlaanderen én dus meteen ook duizenden toeristen. Zo genereren we meeropbrengst voor onze economie en komen we wereldwijd onder de aandacht”, aldus Ben Weyts, Vlaams minister van Toerisme.

Tijdens de spelen worden tal van concerten, parades en samenzangactiviteiten georganiseerd voor het brede publiek. Push To Talk gaat de komende weken en maanden langs bij bedrijven die mee op de kar willen springen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.