Nieuws Antwerpen Antwerpse randgemeenten krijgen als eerste Albert Heijn aan huis

Antwerpse randgemeenten krijgen als eerste Albert Heijn aan huis

Antwerpse randgemeenten krijgen als eerste Albert Heijn aan huis

REGIO – Albert Heijn is gestart met de eerste Belgische thuisleveringen en die blijven voorlopig beperkt tot enkele gemeenten in de rand rond Antwerpen. Voor de supermarktketen gaat het om een proefproject dat later verder zal worden uitgerold.

De Antwerpse districten Berchem en Wilrijk en de gemeenten Aartselaar, Borsbeek, Edegem, Hemiksem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel maken als eerste in België kennis met de bezorgdienst Albert Heijn aan huis. In Mortsel, Edegem, Lint en Hove past Albert Heijn de ‘online eerst’-strategie toe, want in die gemeenten heeft de supermarktketen nog geen fysieke winkels.

“Ik geloof dat deze bezorgingen het merk Albert Heijn en onze fysieke winkels zal versterken. We gaan ook klanten bereiken die voor het eerst in aanraking komen met ons merk”, zegt general manager Raf Van den Heuvel. “Je merkt ook dat er een draagvlak is. Alles wat online en e-commerce betreft, neemt vandaag nieuwe hoogtes aan, of het nu food of non-food is.”

Voor de leveringen aan huis kunnen mensen via de website of de app een bestelling plaatsen met een minimumbedrag van 50 euro. Daar staat een leverkost van 5 euro tegenover. “De online prijzen zijn identiek aan die in de winkel. We leveren alle dagen, behalve op zondag.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.