Nieuws Antwerpen Antwerpse Stadsfeestzaal krijgt innovatief toiletconcept

Antwerpse Stadsfeestzaal krijgt innovatief toiletconcept

Antwerpse Stadsfeestzaal krijgt innovatief toiletconcept

ANTWERPEN – Na de zomer opent ONE HUNDRED restrooms de deuren van haar tweede Belgische locatie. Na Knokke-Heist strijkt het innovatieve toiletconcept uit Nederland ook neer in de Stadsfeestzaal in Antwerpen. De focus ligt op beleving, gezondheid en hygiëne.

Een innovatief toiletconcept? Bij ONE HUNDRED restrooms gaat dat om een aangename en hygiënische omgeving, waar technologie en data worden ingeschakeld om onder meer hygiënetips te geven, je bloeddruk te meten of je smartphone op te laden tijdens het toiletbezoek. Het Nederlandse concept werd al meermaals bekroond en succesvol geïntroduceerd in onder meer Madrid en Stockholm.

Hans D’Hondt, general mall manager Stadsfeestzaal: “Als toonaangevend shopping center in het centrum van Antwerpen werken wij graag nauw samen met frisse, innoverende bedrijven zoals ONE HUNDRED restrooms. Zij bieden een top-notch sanitaire ervaring op een kwalitatief hoogwaardig en toekomstgericht niveau, die voldoet aan de vraag van het publiek naar de hoogste hygiënestandaarden. Dit concept is van wereldklasse en past bij de beleving die wij onze bezoekers willen bieden.”

Europese uitrol

In de Stadsfeestzaal neemt ONE HUNDRED restrooms de locatie van 2theloo over.

“Alle onderzoeken laten zien dat shoppers door COVID-19 veel kritischer zijn geworden over het aanbod van gegarandeerd hygiënische toiletten met continue bezetting en extra services. Het geeft een veilig gevoel als je weet dat het goed zit”, vertelt Marielle Romeijn, co-founder en chief brand officer van ONE HUNDRED restrooms. “De groei in het aantal vestigingen laat zien dat dit nu belangrijker dan ooit is geworden. Dit is nog maar het begin van onze Europese roll-out.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.