Nieuws Antwerpen Antwerpse Studio Dott schakelt Bedenk in

Antwerpse Studio Dott schakelt Bedenk in

Antwerpse Studio Dott schakelt Bedenk in

ANTWERPEN – Studio Dott, de allround creatieve ontwerp- en adviesstudio van ceo Pieter Lesage, gaat een samenwerking aan met Bedenk uit Sint-Katelijne-Waver. Dankzij deze samenwerking kan Studio Dott klanten nu ook helpen om de interne innovatiecultuur een boost te geven.

De meeste van de projecten van Studio Dott draaien om het vernieuwen of transformeren van producten en diensten, waarbij het Antwerpse bedrijf instaat voor het ontwerp van A tot Z. Steeds meer krijgen ze ook de vraag om hun klanten bij te staan bij het creëren van een innovatie-mindset bij hun medewerkers.

Tine Peeters, Partner experiences bij Studio Dott: “Pieter Daelman van Bedenk vertelde me een jaar geleden enthousiast over zijn passie en missie: creativiteit bij mensen los te weken om zo het maximum te halen uit de competenties die voorhanden zijn. Tijdens het bijwonen van zijn workshops zag ik de kracht van zijn methodische aanpak, maar ook de parallellen met de creatieve ontwerptechnieken die we bij Studio Dott hanteren. Dat smaakte absoluut naar meer.”

Nieuw programma

Samen met Bedenk gaat Studio Dott nu organisaties helpen om een robuuste innovatiecultuur te installeren en verankeren.

Tine Peeters: “We vertrekken hierbij van het CROMAX-model, de creatieve organisatiematrix die Bedenk ontwikkelde in samenwerking met onderzoekers van de Universiteit van Gent. Het is het eerste, volledig evidence-based framework met meer dan 60 wetenschappelijk onderbouwde parameters die bedrijven en organisaties in staat stellen om hun innovatiecultuur nauwkeurig te onderzoeken, te verbeteren en te managen.”

Studio Dott heeft naast het kantoor in Antwerpen ook een vestiging in Hong Kong.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.