Nieuws Antwerpen Antwerpse The Aviation Factory vestigt zich ook op luchthaven Oostende-Brugge

Antwerpse The Aviation Factory vestigt zich ook op luchthaven Oostende-Brugge

Antwerpse The Aviation Factory vestigt zich ook op luchthaven Oostende-Brugge

ANTWERPEN/OOSTENDE – Het Antwerpse The Aviation Factory, marktleider in de Benelux inzake de organisatie van luchtvervoer op maat, heeft op de luchthaven Oostende-Brugge zijn intrek genomen in de nieuwe business aviation terminal van NSAC (North Sea Aviation Center), waar VIP-, privé- en zakenvluchten worden afgehandeld. Beide bedrijven gaan nauw samenwerken.

The Aviation Factory is een trouwe gebruiker van de luchthaven-Oostende-Brugge. Ook cargodochter Zeus is er gevestigd. Het organiseert vluchten voor productlanceringen en incentives, sportcharters, overheids- en congresvluchten en VIP-vluchten. In totaal gaat het jaarlijks om ruim 3.000 vluchten. De business aviation terminal is een ultramodern, multifunctioneel gebouw van 857 m² met o.a. kantoorruimtes en een VIP-lounge, waar passagiers van zakenjets kunnen vertoeven tijdens het wachten op hun vlucht.

“Onze activiteiten vanop de luchthaven van Oostende vertegenwoordigen op dit ogenblik bijna 15% van onze totale omzet. Samen met NSAC willen we de markt van de zakenvliegtuigen in de regio verder ontwikkelen”, zegt Carl Legein, ceo van The Aviation Factory. “Zodra de grenzen opnieuw opengaan, verwachten wij een snelle en stevige heropleving van het aantal privé- en zakenvluchten”, voegt Erik Vermeersch, ceo van NSAC, toe.

De hoofdzetel van The Aviation Factory bevindt zich in Antwerpen. Verder heeft het ook vestigingen in Nederland, Frankrijk, Spanje, Portugal en sinds kort ook in Saoedi-Arabië. North Sea Aviation Center (NSAC) is een VIP-handler van zakenjets en biedt ground handlingdiensten voor alle privé- en zakelijke vluchten tot 45,5 ton. Onderhoud van toestellen, de levering van catering aan boord alsook medische keuringen voor piloten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.