Nieuws Antwerpen Antwerpse topchefs gaan samen van de grond

Antwerpse topchefs gaan samen van de grond

Antwerpse topchefs gaan samen van de grond

Nog nooit eerder gingen zoveel Antwerpse topchefs samen de hemel in om de Belgische gastvrijheid en gastronomie te vieren. Dé ster die hierbij uiteraard niet mag ontbreken, is S.Pellegrino, het vermaarde spuitwater dat synoniem is voor gastronomische beleving.

Vier Antwerpse chefs

Voor de eerste Antwerpse editie, van 19 tot 23 september 2017, serveert Dinner in the Sky een uitzonderlijk menu: 4 Antwerpse chefs, samen goed voor maar liefst 5 sterren, gaan samen de hemel in aan het Antwerpse Havenhuis:
Viki Geunes van ’t Zilte**
Bart De Pooter van De Pastorale**
Olivier Devinck van Kommilfoo*
Wout Bru van Brasserie Bru
De sterrenchefs zullen er op 50 meter hoogte hun beste creaties voorschotelen aan 22 gasten die een onvergetelijke gastronomische ervaring beleven met een uniek uitzicht op ‘t Stad. Iedere dag laat één van de sterrenchefs de genodigden genieten van een buitengewone lunch of van één van de twee avondsessies onder de Antwerpse sterrenhemel.

Lunchen of dineren op hoog niveau

Dinner in the Sky, een concept waarbij een tafel met 22 mensen aan een kraan omhoog wordt gehesen voor een luxueus diner, ontstond in 2006 in Brussel. Zaakvoerder Stefan Kerkhofs van The Fungroup, een bedrijf dat zich toelegt op spectaculaire kraanattracties, David Ghysels van Hakuna Matata, een communicatieagentschap gespecialiseerd in gastronomie, en S.Pellegrino sloegen de handen in elkaar en realiseerden samen een vliegende tafel die de naam Dinner in the Sky kreeg. Intussen is het concept aanwezig in 60 landen en verwelkomen de vliegende tafels de grootste chefs ter wereld, zoals onlangs Massimo Bottura (#1 World 50 Best Chefs).

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.