Nieuws Antwerpen Antwerpse Unifly maakt kans op titel Rising Star

Antwerpse Unifly maakt kans op titel Rising Star

Antwerpse Unifly maakt kans op titel Rising Star

ANTWERPEN –  Het Antwerpse Unifly behoort bij de 10 finalisten die wedijveren voor de titel van Rising Star, het meest veelbelovende bedrijf dat minder dan vier jaar actief is in de technologiesector. Daarnaast publiceert Deloitte vandaag ook de Technology Fast 50, de lijst van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van België.

Van alle 61 Rising Star-kandidaten die zich voorstelden aan een jury, konden 10 bedrijven het meest overtuigen. Zij mogen zich aan een pitch voor de externe jury wagen op 14 november.

Duco Sickinghe, voorzitter Rising Star jury: “Succesvolle start-ups kunnen rekenen op een sterk team, zij hebben de juiste mensen op de juiste plaats. Het belangrijkste is echter hoe duidelijk zij hun ‘unique selling proposition’ bepaald hebben. Alleen zo kunnen zij hun volledige potentieel realiseren. Het bedrijf dat er in slaagt om zijn maturiteit op deze twee vlakken aan te tonen zal dit jaar bekroond worden tot Rising Star.”

Unifly van ceo Marc Kegelaers uit Antwerpen maakt kans op die titel van Rising Star.

Most Disruptive Innovator

De award voor Most Disruptive Innovator gaat naar de Rising Star-genomineerde die het revolutionairste concept of product ontwikkelde binnen een bepaald technologiesegment.

Nikolaas Tahon: “De kwaliteit van de start- en scale-ups die we dit jaar met plezier hebben mogen ontmoeten, is de beste sinds de lancering van Deloitte’s Technology Fast 50 vijf jaar geleden in België. De vindingrijkheid en toewijding van alle organisaties maakte het erg moeilijk om slechts 10 bedrijven te selecteren om door te gaan naar de laatste ronde van de Rising Star-competitie. We verwachten dat de meeste, zo niet alle, bedrijven in de nabije toekomst succes zullen boeken.”

50 snelst groeiende technologiebedrijven

De Technology Fast 50-award gaat naar het snelst groeiende technologiebedrijf in België op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar. Deloitte maakt de winnaar bekend tijdens de Awards Ceremony op 14 november.

“De Technology Fast 50 ranking bewijst dat de Belgische scale-upwereld heel succesvolle innovatieve en disruptieve ondernemingen telt. Door hun disruptieve aanpak met focus op schaalbaarheid, de juiste teamspirit in een globale wereld, blijven de Belgische start-ups een pioniersfunctie vervullen in de (nabije) toekomst”, vertelt Nikolaas Tahon, Managing Partner Deloitte Private en Programme Leader Deloitte’s Technology Fast 50.

De Antwerpse bedrijven die kans maken op de Technology Fast 50-award zijn @iPower (Deurne), Connecting Expertise (Antwerpen), Connective (Antwerpen), Robovision (Antwerpen), Sentiance (Antwerpen), en Suivo (Edegem).

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.