Nieuws Antwerpen Antwerpse Van Mossel Automotive Group vergroot opnieuw

Antwerpse Van Mossel Automotive Group vergroot opnieuw

Antwerpse Van Mossel Automotive Group vergroot opnieuw

ANTWERPEN – Van Mossel Automotive Groep, met Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, heeft de activiteiten van Garage Panken in Leuven en Garage Serneels in Aarschot overgenomen. Met deze overnames wil de Antwerpse groep haar groeiambities verderzetten op de Belgische markt.

Van Mossel Automotive Groep neemt ook het personeel over dat in beide garages actief is. De medewerkers van Garage Serneels in Aarschot verhuizen naar een nieuwe locatie. Ze gaan aan de slag in de vestiging aan de Betekomsesteenweg in Aarschot, waar Van Mossel reeds Citroën en Kia verdeelt en dus nu ook Peugeot. De medewerkers van Garage Panken blijven op de huidige locatie in Leuven.

Groei door overnames

De Van Mossel Automotive Groep is in 70 jaar tijd uitgegroeid tot een grote speler binnen de automotive van Nederland. In België was Van Mossel vooral actief met leasingactiviteiten. Begin 2019 startte het overnameoffensief van dealerbedrijven met de dealergroepen GMAN uit de Antwerpse regio en het Limburgse Bruyninx. Eind 2019 werd ook Car Assistance Company in Turnhout onderdeel van de groep. Begin 2020 kwam Van Mossel Automotive Groep tot een akkoord met de familie Van Kelst, waardoor Van Mossel met de vestigingen in Schriek, Aarschot en Leuven ook in Vlaams Brabant voet aan de grond kreeg.

In totaal telt het Antwerpse bedrijf bijna 200 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Met ruim 3.200 medewerkers realiseert de Van Mossel Automotive Group een omzet van zo’n 2,5 miljard euro op jaarbasis.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.