Nieuws Antwerpen Antwerpse vastgoedsuperlatieven, ofwel hoe ‘buitengewoon’ een kantoor kan zijn

Antwerpse vastgoedsuperlatieven, ofwel hoe ‘buitengewoon’ een kantoor kan zijn

Antwerpse vastgoedsuperlatieven, ofwel hoe ‘buitengewoon’ een kantoor kan zijn

Aan exclusief en uitzonderlijk vastgoed geen gebrek in Antwerpen. Dat geldt ook voor het bedrijfslandschap. Steeds meer duiken daar exclusieve, urban en opvallende kantoren op. Anker18 geeft je een inkijk in enkele van die buitengewone Antwerpse kantoren. Misschien vertoef jij er binnenkort wel in met je bedrijf.

Meest exclusief: Collection

Maak kennis met het 5-sterren kantoorgebouw Collection. Alles aan dit gloednieuwe kantoorproject straalt klasse en exclusiviteit uit: van vergaderruimte “The Suite” met privatieve bar en loungeruimte in Wallstreet-stijl tot een master of services op de werkvloer. Dit kantoor aan de Desguinlei in Antwerpen beschikt tevens over privatieve kantoren, een ruime co-working space en serviced offices, een yoga studio, douchefaciliteiten en handige extra’s zoals strijkdienst.

Grootste grandeur: Nationale Bank

Een waar icoon in het Antwerpse stadsbeeld: “De Nationale Bank van Antwerpen” op de hoek van de Frankrijklei en de Bourlastraat/Mechelsesteenweg. De kantoren van dit historisch monument werden gerenoveerd met zicht op het herkenbaar houden van de voormalige kluiszalen en oude kofferruimtes. Vanuit de hoektorens loopt de énige toegang naar de voormalige ambtswoningen met erker.

 

Zoeter dan zoet: Confiserie Euro Sweets

Deze voormalige snoepfabriek in de Eikelstraat geeft- vandaag ruimte aan kantoren met een unieke industriële uitstraling. Eentje die natuurlijk is te danken aan de originele en zeemzoete voormalige invulling van dit pand. Sinds 1919 produceerde Euro Sweets er zijn chocolade en snoepgoed Generaties lang werden hier snoepjes zoals orangettes, gommen en neuzen geproduceerd. Vandaag doet de site dus dienst voor kantoorgebruikers en residentiële bewoners.

Dichtst bij Antwerpen-Centraal: Century Center

De gekende Century Center zal samen met “Novo”, “Arto” en “Pelican” een groene cirkel in de stad vormen, vlakbij station Antwerpen-Centraal. Niet alleen naar bereikbaarheid toe, maar ook naar de werkomgeving, zijn deze kantoren gefocust op ecologisch welzijn. De gebouwen zijn 100 procent fossil fuel free en werken met de nieuwste technieken zoals klimaatplafonds. Daarnaast zijn er ook kwalitatieve groene buitenruimtes voorzien.

Jouw kantoor in één van deze panden? Anker18 helpt je graag verder. Meer info rond Collection vind je hier, rond de Nationale Bank hier, rond Confiserie Euro Sweets hier en rond Century Center hier.

Anker18 adviseert bij verkoop- en verhuurtransacties van bedrijfsvastgoed, en neemt ook het beheer, schattingen en consultancy-opdrachten op zich.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.