Nieuws Antwerpen Antwerpse Yana Smits lanceert samen met Nadia El Makhfi 50 koffies

Antwerpse Yana Smits lanceert samen met Nadia El Makhfi 50 koffies

Antwerpse Yana Smits lanceert samen met Nadia El Makhfi 50 koffies

ANTWERPEN – Toen Yana Smits, die al anderhalf jaar de all-female co-working Girlsmode in Antwerpen runt, en zelfstandig fotografe Nadia El Makhfi elkaar leerden kennen, groeide het idee om samen een project op te starten rond vrouwelijk ondernemerschap. Uit angst om zich te verliezen in hun enthousiasme besloten ze 50 keer op koffie te gaan met de top van België. Deze koffiesessies hebben ze nu gebundeld in een podcast 50 koffies.

Twee jonge ondernemers Nadia El Makhfi en Yana Smits besluiten om hun ondernemersidee eerst te pitchen bij de Belgische top. “We trokken onze stoute schoenen aan en nodigden enkele grote namen uit om samen op de koffie te gaan. Voor we het goed en wel beseften, zaten we meerdere keren per week aan tafel met een inspirerende expert. We werden overstelpt met boeiende inzichten.”

Ze hebben die ontmoetingen nu vertaald naar een podcastreeks waarin ze 50 keer in gesprek gaan met toonaangevende experts uit verschillende vakgebieden, zoals Geert Noels, Conny Vandendriessche, Piet Colruyt, Elke Jeurissen en Peter De Keyzer.

De eerste reeks bestaat uit 50 afleveringen, rond 10 verschillende thema’s: finance, marketing, sales, netwerken, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit, economie, female empowerment, ondernemerschap en gezondheid. “Bij elk thema horen vier koffies met gekende ondernemers of toonaangevende experts en een panelgesprek met jonge ondernemers die hard timmeren aan de weg”, vertelt Yana Smits.

De reeks zal deel uitmaken van het bredere educatief platform voor ondernemende vrouwen dat El Makhfi en Smits aan het ontwikkelen zijn.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.