Nieuws Antwerpen App bezorgt Striktly Business Software extra groeipotentieel van 5.000 nieuwe klanten

App bezorgt Striktly Business Software extra groeipotentieel van 5.000 nieuwe klanten

App bezorgt Striktly Business Software extra groeipotentieel van 5.000 nieuwe klanten

Striktly Business Software kan vanaf nu worden geïnstalleerd op alle Xerox-toestellen van XsolveIT met een nieuwe, zelfontwikkelde app. Die zorgt ervoor dat zelfstandigen en bedrijven in een handomdraai papieren facturen digitaal aan hun accountant kunnen bezorgen. Het partnership met print- en scanoplossingsbedrijf XsolveIT uit Sint-Niklaas is een volgende stap in het groeiverhaal van de Antwerpse softwareontwikkelaar Striktly Business Software.

XsolveIT is de belangrijkste Xerox Platinum Partner in België met kantoren in Sint-Niklaas, Antwerpen en Diepenbeek. Zij beheren 10.000 Xerox toestellen van circa 5.000 klanten in binnen- en buitenland. Striktly Business Software opende recent nog drie nieuwe vestigingen in Roeselare, Hasselt en Antwerpen. De samenwerking met XsolveIT betekent voor Striktly Business Software een extra groeipotentieel van 5.000 klanten.

“Diverse sectoren zoals de retail, de logistiek maar ook de medische sector doen al een beroep op XsolveIT. Wij staan met Striktly Business Software sterk in onder meer de bouw- en afwerkingssector. Met elk onze eigen knowhow versterken we elkaars digitaliserings- en groeiverhaal als bedrijf en staan we onze ondernemers bij om hun administratie efficiënt te beheren”, aldus  Stéphanie Ouachan, ceo van Striktly Business Software.

Papieren facturen snel in digitale boekhouding

Ondernemingen ontzorgen, dat is wat Striktly Business Software doet met haar CRM- en ERP-cloud platform. Efficiëntie, gebruiksgemak en snelheid staan centraal. Via een Striktly Business Software-applicatie die voortaan beschikbaar is op de Xerox print- en scanoplossingen die XsolveIT aanbiedt, wordt een papieren factuur ingescand, uitgelezen via OCR-technologie en onmiddellijk digitaal beschikbaar voor zowel de ondernemer als zijn accountant.

“We zijn beiden experten in ons vakgebied en deze samenwerking beantwoordt aan de vraag van ondernemers die efficiënt willen digitaliseren”, zegt Patrick Van Baelen, Afgevaardigd Bestuurder XsolveIT.

Striktly Business Software bouwde een “digitale verificatiecheck” in de app in. De ondernemer of zijn werknemer kan hier beroep op doen om de gescande factuur eerst goed te keuren. Naargelang de instelling, verloopt daarna alles automatisch. De accountant kan direct aan de slag. Het platform van Striktly Business is gekoppeld met quasi alle boekhoudsoftware op de Belgische markt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.