Nieuws Antwerpen Appamist neemt snelle start

Appamist neemt snelle start

Appamist neemt snelle start

efeAppamist, een sterk groeiende start-up en app builder uit Berchem, heeft uitgepakt met een spraakmakende nieuwe dienstverlening. Onder de noemer dreams worden de dromen en wilde plannen van CEO’s en zaakvoerders omgezet in bruikbare applicaties voor zowel mobiele als desktop toepassingen. Appamist opereert vanuit De Veldekens.

Appamist is opgezet in 2015 en groeit inmiddels sterk door. Bedrijven als Thanksys (KBC en Mobile Vikings) rekenen op de expertise en de vakkennis van de starters om enkele projecten tot een goed einde te brengen. “Hoewel we uiteraard projecten uitwerken, consultancy verlenen en onze medewerkers bij de klant aan projecten laten werken, gaan we met onze dienstverlening een heel stuk verder”, geeft Efe Osazee de zaakvoerder van Appamist aan.

“Met ons nieuw concept ‘dreams’ dagen we CEO’s en zaakvoerders van grote bedrijven en kmo’s uit ons hun businessdromen en ideale processen aan ons te vertellen. Na enkele persoonlijke gesprekken, waarbij we alle wensen en de ideale eindsituatie capteren, werken we deze dromen concreet uit in werkbare applicaties. We denken mee, werken volledig op maat en zetten alle nodige expertise in om tot het gewenste eindresultaat te komen. Dit kan zowel extern, als intern bij de klant zijn.”

De dienstverlening van ‘dreams’ gaat dan ook heel wat verder dan uitvoerend werk. “Net daar willen we het verschil maken met grotere spelers. We zijn razend ambitieus, maar bruisen vooral van de ideeën en zijn er van overtuigd dat dit ook het geval is bij CEO’s en zaakvoerders. Vaak lopen ze echter vast in de technische aspecten van applicaties. Ze weten wel waar ze willen uitkomen, maar kunnen het technisch niet realiseren, daar bieden wij een oplossing”, zegt Efe.

Meedenken, dromen realiseren en het project van a tot z in handen nemen, Appamist heeft alvast de eerste klanten overtuigd. “Partnerships, daar gaan we voor, we willen gerust afgerekend worden op het resultaat. Wij investeren ook een heleboel tijd om de creatieve, innovatieve hersenspinsels van onze klanten om te zetten in  applicaties, maar klanten weten dat te appreciëren. Disruptieve nieuwe concepten kunnen het levenslicht zien door deze samenwerking, met een mooi rendement.”

Appamist is als start-up opgezet door Efe Osazee en werkt ondertussen met vier medewerkers. Die sleutelen dagdagelijks aan applicaties voor klanten als FlexSoft (DentalBridge), ThankSys (KBC en Mobile Vikings). Appamist werkt aan applicaties voor zowel de B2B als B2C markt en levert ook consultancy aan bedrijven. Vorig jaar werden 2 nieuwe medewerkers aangetrokken en ook voor dit jaar staan er een aantal aanwervingen op het programma. Appamist groeit sterk en autonoom, zonder de inbreng van extern kapitaal.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.