Nieuws Antwerpen Apple maakt medewerkers productiever en gelukkiger

Apple maakt medewerkers productiever en gelukkiger

Apple maakt medewerkers productiever en gelukkiger

Switch staat sterker dan ooit in haar schoenen dankzij een recente overname door de Franse groep SFAM. De structuur van de holding is dan wel veranderd, maar voor de klant blijft de vertrouwde en kwaliteitsvolle dienstverlening gegarandeerd. Met die sterke basis legt de Apple Premium Reseller weer volop de focus op employee choice, in deze tijden belangrijker dan ooit. Ook voor jouw bedrijf.

Met Switch Enterprise Solutions vormt Switch een onestopshop voor kmo’s die vandaag reeds overtuigd zijn van het Apple-merk. Ontzorgen, adviseren en begeleiden, startend bij de modem tot de eindgebruiker. Ook voor grotere bedrijven is Switch Enterprise Solutions een vertrouwde partner als integrator en consultant.

“Het is voor deze bedrijven dat er een enorme opportuniteit voor de deur staat. In tijden van thuiswerk wordt de integratie van Apple namelijk nóg belangrijker”, vertelt Niels Schoofs, solutions specialist bij Switch.

Het volgende normaal

Tijden veranderen en de wensen van medewerkers ook. In hun privéleven ervaren velen al het ongeëvenaarde gebruiksgemak van een iPhone, iPad of Mac. Ook voor aanstormend talent is Apple steeds meer de beste vriend in de hand. Daarom maken medewerkers vandaag liever zelf de keuze van hun toestel. “En nu thuiswerk het volgende normaal lijkt te worden, kan je als bedrijf deze tendens niet zomaar naast je neerleggen.”

Opvallende cijfers

Zeker niet met de studie van IBM van enkele jaren geleden in het achterhoofd. Daaruit bleek dat 72% van haar werknemers voor een Mac zou kiezen als ze de keuze hadden. Het gevolg: intussen telt Big Blue meer dan 300.000 Apple-apparaten. Vandaag ziet ze zelfs een significante stijging van productiviteit en werknemerstevredenheid wanneer er een Mac ter beschikking wordt gesteld.

Apple is er een vaste waarde geworden. Medewerkers zijn meer zelfredzaam dankzij het gebruiksgemak en wanneer er zich een technisch probleem voordoet, is dat vaker van de eerste keer opgelost dan bij Windows. Bovendien is Apple niet duurder. Bij IBM bleek de intrede van Apple een enorme besparing van de total cost of ownerschip te zijn.

“Ook kmo’s beginnen dat verhaal meer en meer te ervaren. Er is een mentaliteitsswitch dankzij de vele voordelen die met Apple gepaard gaan. Vooral die verhoogde productiviteit en tevredenheid spelen een belangrijke rol om werknemers die vandaag van thuis uit werken ten volle gemotiveerd en vlot aan het werk te houden.”

Maakt jouw bedrijf ook de Switch? Switch Enterprise Solutions begeleidt je graag in dat traject.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.