Nieuws Antwerpen Apple wil ook winkel in Antwerpen

Apple wil ook winkel in Antwerpen

Apple wil ook winkel in Antwerpen

hangzouDe geruchten lopen al lang. Apple zou ook een eigen winkel openen in Antwerpen. Het zijn hardnekkige geruchten die nog nooit bevestigd werden maar het verhaal wordt stilaan concreter. De store zou er komen in de gerenoveerde Handelsbeurs. Eerst moet evenwel de Brusselse winkel in het winkelcentrum Le Toison d’Or nog geopend worden. Dat gebeurt  in oktober e.k.

Apple
houdt de fans graag in spanning. Het Amerikaanse bedrijf volgt traditioneel een gewiekste strategie om zijn commerciële belangen uit te tekenen.De opening van een winkel is veelal een heus feest met duizenden enthousiastelingen. Dat is in België niet anders. Apple watchers volgen in dit opzicht elke beweging die het concern maakt. De vaststelling dat Apple via Stepstone werknemers zoekt die in de regio van Antwerpen wonen leidt alvast tot de conclusie dat er binnen afzienbare tijd hoe dan ook een mededeling komt.

Ondertussen is het wél nog even afwachten. Diezelfde geruchtenmolen geeft overigens aan dat de Antwerpse winkel in de Handelsbeurs zou komen. De aangekondigde renovatiewerken zijn in dit opzicht echter nog niet erg opgeschoten.

Het mag wel merkwaardig heten dat er ondertussen ook al vage verhalen lopen die aangeven dat Apple binnen afzienbare tijd naar…. Gent komt.

Foto: De winkel van Apple in het Chinese Hangzhou

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.