Nieuws Antwerpen Argenta en Antwerp Management School breiden samenwerking uit  

Argenta en Antwerp Management School breiden samenwerking uit  

Foto Jan Van der Perre

Argenta en Antwerp Management School breiden samenwerking uit  

ANTWERPEN – De Antwerp Management School (AMS) en Argenta breiden hun partnerschap verder uit voor de komende drie jaar. Zo maakt Argenta voortaan deel uit van het corporate membership-netwerk van de business-school, dat ondertussen 25 bedrijven telt.

De Antwerp Management School gaat terug tot 1959 en verwelkomt jaarlijks zo’n negenhonderd studenten in verschillende gespecialiseerde opleidingen. Er is al langer een samenwerking met Argenta, maar nu gaan beide partijen een stap verder.

Werknemers van Argenta kunnen zich voortaan bijscholen aan de Antwerp Management School. De bank krijgt daarnaast toegang tot studenten tijdens jobbeurzen en zal met hen samenwerken “rond vraagstukken die het bedrijf bezighouden”.

Als corporate member maakt Argenta ook deel uit van een netwerk van 25 bedrijven. Die leveren elk een bijdrage aan het Scholarship Fund, zodat studenten die de middelen daar niet toe hebben ook een opleiding aan de Antwerp Management School kunnen volgen.

Sparring partner

“Het doet ons plezier om een bank-verzekeraar met zo’n uitstraling als Argenta aan ons netwerk toe te voegen”, zegt Steven De Haes, decaan van Antwerp Management School. “We vervullen graag de rol van ‘sparring partner’ binnen Argenta’s huidige transformatietraject. Met het partnerschap willen wij onze kennis verdiepen en samen positieve impact creëren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.