Nieuws Antwerpen Ari Epstein schrijft boek over gewichtsverlies

Ari Epstein schrijft boek over gewichtsverlies

Ari Epstein schrijft boek over gewichtsverlies

ariAri Epstein, de CEO van het AWDC, de koepel van de Antwerpse diamantindustrie, heeft een boek over diëten geschreven: ‘Niet diëten, maar Niëten, Psychologie van een dikzak’.  Een boek met een knipoog dus. Epstein beschrijft zijn weg naar zijn nogal spectaculair gewichtsverlies. Hij overhandigde het eerste exemplaar aan de Antwerpse burgemeester Bart De Wever, tijdens de missie van de Stad Antwerpen naar Seoul en Shanghai.

Het boek is het persoonlijke relaas van de gedaanteverwisseling die Ari Epstein onderging via zijn methode.  Zijn boek is geen wetenschap, maar een humoristische vermageringsgids “voor alle dikke mensen die geen dikzak meer willen zijn” zoals Epstein laat weten in een persmededeling. Epstein analyseert de psychologie van de dikke mens, die voor de uitdaging staat bijna de helft van zijn of haar gewicht te verliezen.

Epstein: “Ik heb altijd graag en veel gegeten en was daar gelukkig mee. Niëten is radicaal en vraagt flink wat doorzettingsvermogen. Het belangrijkste om je nieuwe levenswijze te starten en vol te houden is je motivatie. “ Door zijn nieuwe levenswijze zag Epstein de weegschaal op één jaar tijd van 153 kg naar 85 kg gaan.

“Ik ben blij, maar niet geheel verrast om van Ari het eerste exemplaar van ‘Niëten’ te mogen ontvangen”, aldus burgemeester DeWever. “Ik weet als geen ander hoe het is om overgewicht te hebben. Met een druk leven en onregelmatig eten is een gezonde levensstijl houden wel moeilijk. Ari heeft een hele weg afgelegd. Je kan ons op dat vlak dus wel een beetje gelijkgestemde zielen noemen”.  

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.