Nieuws Antwerpen Armaan International verhandelt ruwe diamant via internet

Armaan International verhandelt ruwe diamant via internet

Armaan International verhandelt ruwe diamant via internet

diamantjeArmaan International heeft enkele tijd geleden een website gelanceerd waar je ruwe diamanten kunt kopen. Een heuse revolutie in de Antwerpse diamantwereld. Tot voor kort kon je al geslepen diamant kopen via het internet. Ruwe diamant kopen via de computer was tot nog toe ongezien.

Armaan International is een bedrijf dat opgericht werd in 2006 en aangestuurd wordt door de families Angel en Modi. Shlomi Angel, de zaakvoerder van Armaan International heeft het bedrijf doelbewust een heel eigen richting ingestuurd. De handel van ruwe diamant via internet.

Sinds enkele tijd gaat het aantal verhandelingen op de website van Armaan in stijgende lijn.  Kopers melden zich uit zowat de hele wereld.

Armaan International verkoopt dan wel zijn eigen voorraden ruwe diamant. De firma werkt dus niet voor derden. De klanten zijn overigens zowel bedrijven die ruwe diamant verwerken als investeerders die ruwe diamant zien als een belegging.

Revolutionair nieuw is dan wel het feit dat de aankoop van ruwe diamant in tegenstelling tot de verhandeling van geslepen dieamant niet begeleid wordt door authenticiteitscertificaten. Voor de kopers komt het er dan op aan om de ruwe stenen zo goed mogelijk in te schatten. Ze kunnen daartoe een beroep doen op een unieke fotografische technologie waarmee je de ruwe steen vanuit liefst 70 verschillende hoeken kunt bekijken en vervolgens taxeren. Volgens Armaan International zelf bezoeken vandaag liefst 3.500 kandidaat-kopers de website.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.