Nieuws Antwerpen Ascento benoemt Sabine D'hoedt voor Antwerpen

Ascento benoemt Sabine D'hoedt voor Antwerpen

Ascento benoemt Sabine D'hoedt voor Antwerpen

sabineAscento, de HR-consulting divisie van t-groep, heeft Sabine D’hoedt benoemd tot nieuwe business unit manager voor Antwerpen. Sabine zal bij Ascento verantwoordelijk zijn voor de Antwerpse regio. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring in de HR-wereld en specialiseerde zich in outplacement, talent & performance management en rekrutering & selectie.

Sabine D’hoedt studeerde Pedagogische Wetenschappen aan de KU Leuven en startte haar professionele loopbaan in de uitzendsector bij Randstad, waar ze doorgroeide tot branch manager. Vanaf 2002 specialiseerde ze zich in outplacement als business development manager in de divisie Randstad Outplacement. Deze expertise bouwde ze verder uit als senior consultant & operations leader bij Galilei, onder andere in de regio Antwerpen. De laatste 2 jaar was Sabine werkzaam op het hoofdkantoor van Randstad, onder meer voor de implementatie van verbeteringstrajecten. Vanaf april 2014 koos zij opnieuw voor HR-consulting, met een boeiende management rol bij Ascento.

Sabine zal binnen Ascento de Antwerpse business unit leiden: “Na meer dan 25 jaar ervaring bij Randstad en Galilei ben ik blij om mijn opgebouwde expertise in te zetten in een groeiende organisatie en sterke nationale speler in HR-consulting met een sterke lokale betrokkenheid. Met mijn team de regio Antwerpen verder uitbouwen en de klanten optimaal bedienen met de unieke talent mobility aanpak van Ascento is een challenge die ik niet kon weigeren. Ik ga deze nieuwe uitdaging alvast met veel enthousiasme aan!”

“Wij zijn erg blij met de komst van Sabine”, stelt Geert Volders, directeur Ascento. “Ik ben overtuigd dat Sabine met haar brede HR-consulting ervaring en met haar gedreven persoonlijkheid onze Antwerpse regio met haar team verder zal ontwikkelen, niet enkel in outplacementtrajecten, maar ook in bredere talent mobility projecten zoals implacement, HR & selectie, talent management en leadershipontwikkeling. Bovendien zal ze met haar ervaring de HR-expertise van Ascento nationaal verder mee in versnelling brengen.”

Ascento maakt deel uit van t-groep en is een gevestigde waarde binnen de top 5 van de HR-adviesbureaus. Meer dan 80 vaste consultants werken vanuit 9 kantoren aan diverse HR-projecten. Ascento consultants bieden professioneel en kwalitatief advies op vlak van rekrutering & selectie, talent & performance management en outplacement.

De t-groep is een HR-dienstverlener actief in België, Nederland en Polen. Op de Belgische markt is t-groep gekend via de divisie t-interim die zich richt op de markt van de uitzendarbeid, en de divisie Ascento die zijn klanten professioneel en kwalitatief advies aanbiedt op het vlak van rekrutering & selectie, talent & performance management en outplacement. In Nederland en Polen is t-groep actief via de uitzendgroep Luba. Wat t-groep onderscheidt van de andere spelers op de HR-markt is de sociaal-ethische benadering, gekoppeld aan een marktconforme dienstverlening. t-groep, met hoofdzetel in Mechelen, beschikt over een 140-tal kantoren waar in totaal ongeveer 710 mensen werken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.