Nieuws Antwerpen AsecrIT kent de sector als geen ander

AsecrIT kent de sector als geen ander

AsecrIT kent de sector als geen ander

nancyZélf van opleiding informatica kent ze de noden van de sector als geen ander. Nancy Steels zette enkele jaren terug haar eigen IT-sourcing bedrijf op en haalde met AsecrIT een groot deel van de Antwerpse markt naaar zich toe. “Het gaat ons vooral om kwaliteit van onze mensen”, zegt ze.

AsecrIT kwam op de markt in volle crisistijd. Het was effectief niet evident om in 2010 een firma op te starten. Ook de IT-wereld voelde de gevolgen van de financiële crisis. “Wij zijn er niettemin in geslaagd om ons als nieuwkomer te positioneren. Vandaag werken wij met 75 consultants die wij uitsturen naar onze klanten. Daarmee hebben wij onze targets voor het lopende jaar al gehaald. Ik mag dus hopen dat wij onze doelstellingen in de komende weken nog een flink stuk zullen overtreffen.”

IT-sourcing is vandaag zeker geen makkelijke markt. Het is een markt die permanent in beweging is en dringend nood heeft aan bijkomende specialisten. “Wij zetten in dit opzicht alles op kwaliteit,” zegt Nancy Steels nog. “Wij gaan voor de full service in IT-sourcing waarbij we onze kandidaten zorgvuldig sreenen, referenties checken en assessments opmaken. Naderhand komen er ook evaluaties. Onze consultants in development, infrastructure en netwerken zijn heuse toppers. Door het feit dat we zelf IT’ers zijn begrijpen wij de noden van de klanten overigens ook beter. Wij matchen daardoor ook makkelijker.”

AsecrIT doet in opdracht van de klanten ook aan headhunting en selectie. “Wij gaan daarbij heel deontologisch tewerk, wij schieten niet onder de duiven van de bedrijven. Wij respecteren de grenzen, zeker in het kader van onze activiteit als headhunter.”

Bij AsecrIT werken vandaag 8 mensen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.