Nieuws Antwerpen Assec Belgium gaat samenwerken met Grontmij

Assec Belgium gaat samenwerken met Grontmij

Assec Belgium gaat samenwerken met Grontmij

ahaahaAssec Belgium wordt de bevoorrechte partner van Grontmij Belgium. Of hoe een klein bedrijfje toch perfect kan samenwerken met een grote multi. Assec Belgium is vooral thuis op de AEC-markt, de software voor architecten, engineering en bouw. Grontmij is een van de grootste advies- en ingenieursbureaus van Europa.

Assec heeft zich enkele tijd geleden als Nederlands softwarebedrijf ook in Antwerpen gevestigd. “Wij zijn sterk gespecialiseerd in het ontwikkelen van op wens aanpasbare standaard software voor de AEC-markten. Wij zijn in dit opzicht heel flexibel. Wij kunnen snel reageren op de specifieke wensen van onze klanten,” zegt Nico Schils, de zaakvoerder van het bedrijf. “Wij bieden ook PMO Pro aan als ERP-software voor een volledig geïntegreerd systeem voor projectmanagement, documentmanagement, CRM en boekhouding. Projectbooks en projecttasks zijn in de cloud beschikbaar als SaaS (software as a service).”

Het akkoord met Grontmij is een sterke doorbraak voor Assec. Het raamcontract is het resultaat van een samenwerkingsakkoord dat twee jaar geleden opgestart werd met de implementatie van software voor een vestiging van Grontmij in Hasselt. Die samenwerking liep voortreffelijk. In die mate dat de groep Grontmij Assec Belgium erkend heeft als een preferred supplier.

Nico Schils ziet de toekomst voor zijn bedrijf meteen heel erg positief tegemoet. “Wij gaan in de komende jaren een gestage omzetgroei realiseren met oa. ons eigen SaaS product voor de sector. Bovendien laten wij nu zien dat ook kleinere ondernemingen perfect kunnen samenwerken met grote groepen zoals Grontmij.”

Assec Belguim tekende verleden jaar voor een omzet van pakweg 600.000 euro. De onderneming stelt acht mensen tewerk. In functie van de orders worden ook vele freelancers aan het werk gezet. Tot het Belgische klantenbestand van het bedrijf behoren oa. de VK Group, Buro II Archi +, D+A Consult, Abscis, SUM, Conix RDBM, Life en ABV+.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer