Nieuws Antwerpen AsterX Dranken brengt Ginfestival naar Waarloos

AsterX Dranken brengt Ginfestival naar Waarloos

AsterX Dranken brengt Ginfestival naar Waarloos

RUMST/WAARLOOS – AsterX Dranken ziet zijn Ginfestival aan populariteit toenemen. Zaterdag 4 mei is het weer zover. Door plaatsgebrek zal de derde editie niet meer in Rumst doorgaan. Er wordt uitgeweken naar de derde winkel van de drankenhandel in Waarloos.

“Nadat we vier jaar geleden in Rumst onze eerste winkel hadden opgericht, organiseerden we er al snel allerhande proeverijen. Gin bleek zo populair dat we er in 2017 een heus festival rond organiseerden. Een succes, want vorig jaar konden we de stormloop maar net te baas omdat het goede weer ons toeliet een deel buiten te organiseren”, vertelt zaakvoerder Christophe Geeraerts.

Daarom gaat de derde editie door in Waarloos, waar AsterX Dranken naast Boom nog een derde winkel heeft. “Het volledige gebouw, dat we twee jaar geleden overnamen, is daar sinds enkele maanden volledig beschikbaar. Die is groter en laat ons toe om buiten én binnen veel ginliefhebbers te verwelkomen.”

Lokale samenwerking

Voor het Ginfestival ontvangt AsterX Dranken een vijftiental standhouders die zowel bekende als minder bekende gins zullen serveren. Dit jaar is er ook een foodtrailer voorzien. Huisnummer 95 uit Rumst zal tussen 11 en 18 uur voor lekker hapjes zorgen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.