Nieuws Antwerpen AsterX Dranken opent 4de zaak in provincie

AsterX Dranken opent 4de zaak in provincie

AsterX Dranken opent 4de zaak in provincie

Naast Boom, Bornem en het hoofdkantoor in Waarloos (Kontich) opent drankenhandel AsterX Dranken haar nieuwste winkel in Heist-op-den-Berg. Ze nemen het pand van branchegenoot De Kievit over. Het is de vierde zaak van AsterX Dranken in de provincie Antwerpen.

De vierde vestiging situeert zich aan de Liersesteenweg tussen Lier en Aarschot. “Dat is een gedroomde locatie die geografisch goed aansluit bij onze andere winkels”, zegt Ruben Devrieze, bestuurder van AsterX Dranken. Na de overname van De Kievit wil AsterX Dranken de winkel en alle medewerkers snel integreren in hun concept. “Iedereen blijft. Zo leren we het meeste uit de overname.”

AsterX Dranken neemt ook de leveringen aan horeca en evenementen over. “Het klopt dat die activiteiten niet veel voorstellen tijdens de coronacrisis, maar we hebben het voorbije jaar veel tijd genomen om onze organisatie te optimaliseren. We staan helemaal klaar wanneer de ‘roaring twenties’ aanbreken”, besluit Ruben Devrieze.

De familiale drankenhandel AsterX Dranken met hoofdkantoor in Waarloos (Kontich) behoort tot de groep Devrieze-AsterX, bekend van de voormalige doe-het-zelfzaak.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.